Sommerferie og bilder av hylla på kjøkkenet.

                     Tallerkenhyllen vår rommer mange nye og gammle skatter som ofte blir tatt i bruk av oss i hiet.

                          

I dag er min kjære mann ferdig utdannet (Hurra for han! Endelig skal du ut i verden og jobbe med det du kan best) og jeg har offisielt tatt sommerferie. Da jeg er student har vi svært lange ferier - noen fordeler må det være med å være studentmamma også. Det passer utmerket å begynne denne bloggen nå som ferien skal nytes (eller stresses forbi om jeg kjenner umulius rett). Han er en herlig liten krabat, men han vet å slite ut mamman sin innimellom. Han har nettopp lært seg å springe - og han er jaggu vanskelig å få tak i også. For tiden er han vår lille apekatt. Forleden dag dro han et stort vått laken som hang til tørk med seg for å prøve å skifte på sengen sin. Han var veldig konsentrert der han satt å prøvde å få den store dynen inn i det våte laknet med de bittesmå hendene sine. Jeg lurer på hva de små tenker mens de konsentrerer seg om verdesproblemer.Det gammle bildet av den lille jenta var det faktisk kjæresten som valgte ut. Han har jaggu god smak :) Hjertet fikk jeg av svigermor til jul, og koppene fikk vi gratis på loppis.

I sommer skal vi holde oss innenlands (forhåpentligvis ikke innendørs!). Vi skal først en tur ut til sommerhuset vårt, for deretter ta turen videre å besøke slektninger. Neste år blir det kanskje utenlandstur - men det er i hvertfall uaktuelt nå som vi har en liten en som blir sliten av for mye sol og varme. Når tar dere sommerferie og hvilke planer har dere for ferien?


Klemmer fra Stine
Signatur


bilde bilde

2 kommentarer

Helene

01.06.2011 kl.12:20

Hehehe, for en morsom liten apekatt dokke har :) Flink som tar initiativ til å legge på senga sjølv ;) Han er nok eit bra "svigermormateriale" :)

Hylla på kjøkkenet er kjempefiin! :)

LiteHi

01.06.2011 kl.12:50

Hehe, ja får håpe denne interessen for husarbeid fortsetter ;) Jeg kunne trengt en hjelpende hånd før svigerdatter overtar han. Tusen takk!

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits