Endelig tid for loppemarked. Vårens beste loppefunn så langt ?Jeg er en ivrig loppemarkedtråler! Jeg har allerede funnet mange fine lopper i år, og jeg gleder meg til å dele de med dere etterhvert. Den blå kisten med herlig patina fant vi for noen uker siden. Krakken fant vi også på samme loppemarked. De passer sammen som hånd i hanske, så da kan man jo begynne å lure på om de hører sammen ;-) Nå rommer kisten mine beste interiørblader som jeg liker å ta frem å kose meg med om kveldene. Drivhuset som pryder kisten er også et bruktfunn som jeg liker veldig godt.

Selv om det er artig å titte innom loppemarked så kan det bli litt av et styr å ta med barnevogn. Det er ofte trangt der med mange folk som nærmest febrilsk løper og kaster seg over sine skatter. Men likevel er det koselig at hele familien drar sammen av og til. Dessuten er det praktisk å legge ting under vogna. Umulius har også sjarmert noen arrangører, så de stapper fullt av bamser ned i vognen hans som han skal få "på kjøpet", hehe. Liker dere også å dra på loppemarked ?

 


Klemmer fra Stine

Signatur


bilde bilde

5 kommentarer

Renate`s kreative hjørne

01.06.2011 kl.11:57

Så herlig :) Jeg elsker loppemarked <3 Klem Renate

Helene

01.06.2011 kl.12:22

Vi likar godt å gå på loppemarked, men er ikkje flinke til å finne "skattar". Eg har forresten aldri tenkt over at "pynten" som står oppå kista er eit drivhus. Det er jo genialt :)

LiteHi

01.06.2011 kl.12:49

Renate: Tusen takk! :-)

Helene: Hehe, kanskje du har vært innom feil loppemarked. Vi må dra sammen en dag igjen:)

Frøken Stine

01.06.2011 kl.15:47

Det drivhuset var kjempekult!!! Sånn vil jeg også ha!! :):)

Jeg handler aldri på loppis.. Spør meg ikke hvorfor!

LiteHi

01.06.2011 kl.16:28

Takk! :-) Hehe, skjønner jo at noen ikke orker på loppemarked. Er ofte veldig mye folk med spisse albuer på loppis, så da gjelder det å ha med seg en stor og sterk livvakt ;)

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits