Et nydelig gammelt skrin.
Dette gammle skrinet fikk jeg rappet til meg via en annonse på Finn.no. Det var en familie som ville kvitte seg med diverse "skrot" fra dødsbo, og jeg var snar med å hive meg over telefonen. Vi fikk også med oss mye annet som jeg gleder meg til å vise dere ved en senere anledning. Jeg har planerom å bruke dette skrinet til smykkene mine, problemet er bare at det er veldig stort, og badet vårt er ikke riktig så stort. Jeg maler sjeldent gammle skatter. Jeg liker at de skal få beholde sin opprinnelige farge, men i sommer er det nok noen møbler som må under malekosten. Da håper jeg å få mange tips fra dere lesere for jeg er virkelig en amatør når det kommer til dette med å pusse opp møbler. Jeg ser at det er mange som titter innom, men det har ikke kommet inn så mange kommentarer enda ? Jeg venter spendt på å få høre fra dere :-)

I dag fikk jeg sove lenge og uforstyrret. Min mann ville nemlig stå opp med umulius (Ikke så rart kanskje, siden jeg og mini har vært bortreist i 2 uker). Til vanlig pleier umulius å krabbe opp i sengen, sette seg over ansiktet mitt og slippe en herlig promp når han syns mamma skal stå opp - men i dag fikk jeg merkelig nok sove helt til jeg våknet av meg selv. Det var deilig ! (og nei, dette har han nok ikke lært av meg - dersom noen skulle finne på å tro det i og med at jeg skrev han var får lille apekatt i et tidligere innlegg).

 


Klemmer fra Stine

Signatur


bilde bilde

7 kommentarer

Har lest igjennom bloggen din, og for et fantastisk fint hjem du har!! Her kommer jeg til å følge med videre ja :) Ha en fin dag :o)

Frøken Stine

01.06.2011 kl.15:41

er skrinet større enn badet ditt? ;) hehe.. men fint var det da :):)

Marthine <3

01.06.2011 kl.16:34

SV: Tusen takk :) Veldig gøy, men tar mye tiiiiiid ;)

Marthine <3

01.06.2011 kl.16:35

SV: Tusen takk :) Veldig gøy, men tar mye tiiiiiid ;)

Helene

01.06.2011 kl.20:41

Det skrinet der er helt nydelig! Blir nok fint å ha på badet visst dokke flyttar til en plass med større bad en gang :)

LiteHi

01.06.2011 kl.20:54

Takk Helene :-) Ja, en vakker dag skal det pryde benken på badet !

Frøken Stine

01.06.2011 kl.21:02

Savner å ha stort bad selv.. Men jeg hadde nok hatt plass til det skrinet der oppå vaskemaskinen min! ;) Hadde litt pynt oppå den før.. Men nå har jeg blitt så lei alt ekstra stæsj så jeg tok ned en haug.!

Den grønne stolen er jo bare GRUSOM! Haha :D

Jeg drømmer om en god karakter på bachelor - blir spennende å se :D

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits