Hvem har bestemt at gutter ikke skal trille dukkevogn?


Vi har kjøpt denne dukkevognen til Umulius. Jovisst er han han gutt, men dukkevognen blir flittig brukt. Han elsker å trille med vogn både inne og ute. Jo fortere det går, jo kjekkere syns han det er. Han løper så fort han kan med de bittesmå føttene sine. Noen ganger går føttene i stå, og han faller - da er han fort opp igjen. Det går fortere for hver gang han er ute å øvelseskjører. Snart må jeg nok trø en hjelm over hodet hans før han kan gå tur med Teddy og vogna.Håper ikke Teddy blir redd når farten øker ? Han ser i hvertfall ut til å trives oppi her enn så lenge. Det kan jo tenkes at han syns Umulius er en riktig så flink sjåfør?

Grepa karer kjører GREPA!

 

I dag sto jeg opp tidlig. Lillevennen sover fortsatt. Spørs om jeg skal vekke han og begynne dagen med en racertur med dukkevognen. Senere i dag skal jeg vise dere en kjempefin hylle! Har også planer om å vise dere hiet vårt rom for rom. Er det et spesielt rom noen ønsker å se ? Tusen takk for alle kommentarene som har kommet inn i det siste. Det er kjempegøy å høre fra dere! Da blir det mye kjekkere å blogge også.

 


Klemmer fra Lite hi

Signatur


bilde bilde

9 kommentarer

Mita

02.06.2011 kl.10:05

For en flott dukkevogn! Skjønner godt at den er populær! :) Ser frem til oppdatering fra hiet deres. Kanskje jeg får litt inspirasjon :)

Elin

02.06.2011 kl.10:18

Herlig dukkevogn! Får litt flashback to the old days ;p

Helene

02.06.2011 kl.11:55

Den dukkevogna er berre sooo fin! :)

Lite hi

02.06.2011 kl.15:30

Tusen takk :-)

krusmynte

02.06.2011 kl.19:47

hehe,så herlig:)

Åsa

02.06.2011 kl.20:28

Herlig Blogg!! Jeg følger deg fra nå :-)Selvfølgelig liker gutter barnevogn også, det gjør min Erik og han låner gjerne en av lillesøster sine dukker også...men han leker på en annen måte enn henne (litt mer fart og utprøving..heheh) Ha en fin helg!

LiteHi

02.06.2011 kl.21:24

Hei Åsa :-) Kjempekjekkt å høre at du vil følge bloggen videre, og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å følge din også!

Heheh, ja gutter er kanskje litt røffere i kantene men dukkevogn skal de få ha:-)

MyT

04.06.2011 kl.01:03

Fy så fin den dukkevognen var. HVOR har dere kjøpt den? Sånn må jeg ha meg :)

SV: Ja, oppussing kan være gøy det, men helst når det er over. Jeg virkelig hater å male, men innredning er mye gøyere! Gleder meg til vi er ferdig.

Kos blogg du har, kommer innom her flere ganger!

LiteHi

04.06.2011 kl.01:10

Det kan nok bli vanskelig å få tak i en lik dukkevogn,for denne er gammel og kjøpt på et loppemarked :) Men du finner kanskje en annen om du sjekker litt rundt på bruktbutikker, finn.no eller drar på loppis ;)

Ja, det blir nok godt å bli ferdig med det! Er slitsomt når det står på, men jeg håper dere blir fornøyd med resultatet. Vi driver å hjelper et vennepar å pusse opp nå, håper vi får lært litt til det blir vår tur.

Tusem takk (og takk det samme!), godt å høre at du liker deg her!

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits