Hylle for 40 kroner :-)
Denne hyllen har vi stående i stuen. Den ble kjøpt for 40 herlige kronestykke. Grei pris det, eller hva? :-) Hyllen er pyntet med en gammel sangbok fra krigens dager. Kanskje har den trøstet mang en sjel? Kortet som står i hyllen har min besteveninne laget til meg. Ved siden av hyllen henger et lite kors med svært detaljerte utskjeringer.

Ønsker alle sammen en fin langhelg! Hva skal dere gjøre i helgen ? Vi får overnattingsbesøk av fadderen til umulius, og det gleder vi oss til. Det er samme jenta som har laget kortet i hyllen.


Klemmer fra Stine

Signatur


bilde bilde

7 kommentarer

loftetmeddetrarei

02.06.2011 kl.16:56

40 kroner for den??? den var nydelig!!! :D ha ei finfin helg! :) klem fra meg :)

loftetmeddetrarei

02.06.2011 kl.18:08

den skjenken på headeren din, er det også et bruktfunn? den var ihvertfall heilt fantastisk nydelig!!! :)

LiteHi

02.06.2011 kl.18:31

Ja, den kostet bare 40 kr! Kjøpte hyllen på et loppemarked. Den mangler en fot, så det var nok derfor vi fikk den så billig. Den skal egentlig ha 3 føtter, men har to. Fungerer fint likevel :-)

Skjenken er kjøpt på Lauritz.com - auksjon. :) Den ble fraktet fra Danmark og hit.Frakten ble dyrere enn skjenken - men verdt hver krone. Tusen takk - den er nok det peneste jeg har av materielle ting. God helg til deg også!

loftetmeddetrarei

02.06.2011 kl.18:53

:) nei, me skal bare leige. kjøper eget etterkvart! :) Er svigerbroren min sitt hus, så ekstra artig at me får følge med på bygginga! Er et splitter nytt hus :) Er vant med å leige litt gamle og utdaterte leiligheter med feil og mangler hehe så dette blir skikkelig luksus sjølv om leiligheten ikkje er så stor! :)

finner masse fint på loppemarked! Ting som blir sett på som "søppel" kan være ein vakker skatt for andre! :)

Misunner deg den skjenken!! så nydelig!! (svarer deg her eg så du slipper innom bloggen min for å se om eg har svart;) er ganske ny i bloggverden så veit ikkje ka som er vanlig eg heller hehe :)

Goooood helg og tusen takk :)

loftetmeddetrarei

02.06.2011 kl.19:41

Så spennende! ka tar du utdanning i?? :) hadde vært deilig med noe helt eget, men ja, inntil videre får det bli med drømmen :)

Skal absolutt se an markedet finn.no, kjøpte et nydelig vitrineskap der ifjor som eg pussa opp :)

Lykkeliten

02.06.2011 kl.20:34

SV : Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) Er veldig fornøyd med stua :) For en koslig blogg du har :) Hylla til 40 kr var jo bare knallfin ! :) Og den kommoden du har bilde av i headeren din, rålekker !! Er det eit loppefunn og eller ?

Ha en fin kveld videre ;)

LiteHi

02.06.2011 kl.20:42

Hei Lykkeliten!

Bare hyggelig. Forstår godt at du er fornøyd med stuen din :-) Skjenken i headeren er kjøpt på nettauksjon (Lauritz.com - de har veldig mye fint der!). Så den ble altså importert fra Danmark. Frakten ble langt dyrere enn skjenken - men jeg kunne ikke dy meg. Heldigvis har jeg ikke angret i ettertid. Jeg er helt forelsket i den, og kommer nok til å beholde den så lenge jeg lever ;-) Hyggelig å høre at du syns bloggen min er koselig :) Jeg har akkurat startet den, så føler meg helt amatør som interiørblogger. Da er det kjekkt å ha inspirasjonskilder som for eksempel din blogg.

Takk det samme! :-))

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits