Skjenken i stua

 Litt mørkt stemmningsbilde :)


(Beklager dårlig bildekvalitet)

 

Jeg har fått inn noen spørsmål angående skjenken i stuen, så tenkte det var greit å svare her dersom det var fler som lurte på det samme. Skjenken er ikke et "loppefunn". Den er kjøpt på en dansk nettside som heter Lauritz.com. Der har de auksjoner gående døgnet rundt - veldig mye fint å få tak i der og man kan få unike møbler til en grei pris om man er heldig. Men husk å beregne frakten før dere gir bud - den kan fort bli dyrere enn det dere ønsker å kjøpe ;-) Møblene skal jo trossalt fraktes fra Danmark. SIden har forøvrig mange forskjellige møbler i ulike stiler, og man kan også kjøpe smykker, klær og sko og annet.

 

Skjenken er fra begynnelsen av 1900 tallet, tror jeg. Den har gulnet litt i fargen, men jeg syns den er like fin uanett. Den har nydelige håndtak i messing og er rosemalt. Jeg undrer meg ofte over hvor den har vært før den kom hit, hvem som eide den og hva den ble brukt til.Kanskje har den gjemt på mang en hemmelighet? Vi bruker den til mye forskjellig da skuffene er svært romslige - blandt annet har vi leker,fotoalbummer og stearinlys i den. Den er nok det peneste møbelet vi har. Hva syns dere om skjenken ?


Klemmer fra Lite hi

Signatur


bilde bilde

5 kommentarer

wow, så fin skjenk! Skal sjekke ut den nettsiden ja, spennende :)

lifeofsunny

03.06.2011 kl.14:52

Utrolig fin var det. spesiell og nydelig=)

Lillesmurf - Kari

03.06.2011 kl.18:33

SV: Hva har du hatt eksamner i da? Jeg har nå muntlig eksamen i matte. Sukk! Det verste faget for meg, men må bare hoppe i det og håpe på det beste :)

Linn Pinn Sukkerspinn

03.06.2011 kl.18:52

Ååå så vakker!!

Lite hi

03.06.2011 kl.20:20

Tusen takk, dere :- ) Ønsker dere en fin fredagskveld !

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits