Vangen. 3 av 3 feriehus.

På baksiden av huset har min bestefar planer om å bygge en platt :) Rundt om på tomten har bestefar plantet mye. Blandt annet solbær, bringebær, barbara, poteter, gressløk, gullerøtter osv. Kjempestas!

Dere kan tro vi sprang omkring på blomsterengen - liten som stor  :)

Denne klokken er fra Amerika. Det første bestefaren min gjør når han ankommer vangen er å trekke opp klokken, slik at den klinger så fint hver eneste time natt og dag... Hmfr!


Jeg syns disse taklampene er så fine. Den ene henger over stuebordet og den andre henger over spisestuebordet.

Velkommen til Vangen.

Dette er en liten enebolig, men jeg syns det minner mer om en hytte eller feriehus ;) Huset ligger ikke så langt fra sentrum med bil, så selv om det er landlig så er det ikke så langt unna "verdens navle".  Jeg glemte jo helt ut  å ta bilder av alle rommene - men huset består i hvertfall av 3 soverom med dobbeltsenger, kjøkken med langbord, stue og bad. Huset er bygd i 1985 av min oldefar. Han eide tidligere en gård som står ved siden av huset, men valgte å flytte fra den og heller bygge seg et lite hus. Det syns jeg nesten er synd for gården er nydelig - og låven innholder helt sikkert mange fine skatter som jeg kunne tenkt meg ! *ler*

Her på Vangen føler jeg meg virkelig hjemme. Helt fra jeg var liten har jeg blitt med mine besteforeldre hit - 6 timer i bil og en veldig bilsjuk Stine stoppet ikke besteforeldrene mine fra å ta meg med. Jeg spytte som en gris hver eneste gang - men det var verdt det så fort vi var fremme og min mormor laget nydelige kyllinglår som jeg fikk gnage på. Disse tradisjonene følges enda - med en gang vi er fremme på Vangen lager mormor kyllinglår og bestefar trekker opp klokken. En herlig følelse!

Skrivebordet som jeg har vist dere i et innlegg for ikke så lenge siden stod tidligere på Vangen (laget av min oldefar). Jeg har tatt med  hjem noen fler skatter fra Vangen som jeg kan vise dere ved en senere anledning. Håper dere alle får en fin avslutning på helgen ! Her har min kjære trumfet gjennom med fotballkamp.. Heia RBK! -_-


Klemmer fra StineSignatur


bilde bilde

4 kommentarer

Fru Skovdahl

20.06.2011 kl.14:07

Den rosa var helt nydelig:) Elsker den gamle stilen de hadde før:)

LiteHi

20.06.2011 kl.16:35

Fru Skovdahl: Ja, skulle gjerne hatt med den hjem - hehe :-) En vakker dag gjør jeg kanskje nettopp det.

Emma

21.06.2011 kl.22:48

Det er så fint på vangen :) Gleder meg til å reise dit i ferien :)

LiteHi

21.06.2011 kl.22:54

Emma: Ja, det er det. Når skal du dit ? : - )

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits