Kjøkkenkroken vår.
De rosa lampene har vi fått av oldemoren til Umulius. De er kjempeskjønne med små engler på toppen - jeg kan vise bedre bilder av de ved en senere anledning. Bilderammene har vi fått av min mormor. De er dekorert med fine roser og inni den ene rammen har vi et bilde av min oldemor som dessverre har gått bort nå.Umulius holdt på å slå meg fordervet i hodet med et påskeegg  da jeg tok bilder, så den ene armen hans ble med på bildet.  (?! Notat til meg selv: FJERN PÅSKEPYNTEN, det er juni - og lær ettåringen at det ikke er lov å slå!)Her sitter vi altså å sluker i oss frokost, middag og kveldsmat. Umulius har sin egen stol med bord enn så lenge. Kjøkkenbordet har vi fått hentet gratis fra noen som ville bli kvitt det. Jeg syns det er veldig fint - og kjempekjekkt at det har en liten skuff.  En annen historie er hvordan i all verden vi fikk bordet inn i hiet vårt! Det er stort, tung og gammelt - og biien vår er liten (tung og gammel er den forøvrig også). Min kjære fikk ikke bordet inn i bilen uansett hvilken vinkel han prøvde seg på. Etter mye slit ringte min kjære etter moren sin som har en flott ny bil, men heller ikke i denne ville det store bordet få plass. Ikke er dette en type bord som man enkelt kan demontere heller.  Det endte med at mannen min måtte binde fast  bordet og kjøre med åpent bagasjerom i 40 km/t. Ikke var det en kort tur heller, for vi bor nemlig på den andre siden av byen! Men om du spørr meg (som forøvrig IKKE var med på å hente bordet, noen må jo passe Umulius også.. Ikke sant?) så var det verdt det til slutt. Håper dere likte kjøkkenbordet ;-)


Klemmer fra Stine


 Signatur


bilde bilde

6 kommentarer

MyT

23.06.2011 kl.01:25

Kjempekos. Dgget de rosa lampene :) Glder meg til å se nærbilder...

LiteHi

25.06.2011 kl.19:42

Tusen takk :) Jeg har lagt ut nærbilder nå.

Mita

25.06.2011 kl.23:37

Elsker bordet!! Vi har _egentlig_ veldig ulik stil, men må si det er inspirerende å se hvordan du putter inn gamle skatter her og der. Det burde jeg absolutt bli flinkere til! :)

Marianned

26.06.2011 kl.09:17

Så fint dere har det, og kjøkkenbordet var utrolig flott :) tenk at noen ga det vekk det gratis! :):)

LiteHi

26.06.2011 kl.12:59

Marianned: Tusen takk :- ) Ja, det er helt utrolig at de ikke ville ha det, hehe. Noens søppel kan være andres skatter! Hehe

LiteHi

26.06.2011 kl.13:01

Mita: Så artig at du kan finne litt inspirasjon til tross for ulik stil :- ) Er jo bare kjempekjekkt å blande og mikse stiler. Tusen takk!

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits