Fargerikt barnerom!Hvor ble det av sola ?Skapet har noen skraper, så det hadde virkelig trengt et malingsstrøk, syns jeg.Disse søte bildene har jeg klippt ut fra en gammel utenlandsk barnebok :)Den gammle gode gyngestolen, som forøvrig har sitt orginale trekk, rommer mange bamser. Tidligere ammet jeg Umulius i den hver kveld. I det hvite skapet fra IKEA har Umulius lekene sine i fine oppbevaringskurver.

Les mer om dukkevognen HER . (Merkelig dette med at hånden til Umulius ofte blir med på bilder?! ♥ )


Dette er altså rommet til Umulius! Her er det mange spreke farger og leker. Det hvite skapet er fyllt med leker. Det gammle klesskapet og det gammle nattbordet har vi planer om å male! Men hvordan går man frem for å male sånne skap ? Og hvilken farge skal vi velge ? Dere må gjerne komme med innspill, for på dette feltet er jeg dessverre Amatør, med stor A. ;- )

Nattbordet har vi fått gratis fra noen som ville rydde en gammel låve. Vi har to like nattbord, men det ene har vi ikke tatt i bruk (enda). Skapet var det noen som solgte på finn.no for 500 kr. Jeg meldte min interesse for skapet, men vi fikk dessverre ikke plass til det i bilen vår. Noen uker senere ble jeg oppringt fra de som eide skapet og de spurte om det var greit at de kjørte skapet til oss, vi skulle få det gratis! Jeg var ikke vondt å be, selvfølgelig var det helt greit. Hurra! Penger ville hun ikke ha for det, så da fikk hun en fin blomst i steden. Hun fortalte at hun ryddet leiligheten etter sin døde mor, og vi fikk bli med opp til leiligheten deres og plukke med oss mange skatter. Blandt annet fikk vi med oss dette nydelige skrinet  og noen skjønne stoler (kan vise bilder senere) fra denne damen.

 

Hvordan og i hvilken farge ville dere malt nattbordet og skapet ?


Klemmer fra Stine

Signatur


bilde bilde

6 kommentarer

Kristina, mamma til en Prins!

25.06.2011 kl.17:40

Kjempe søtt og herlig rom!

Jeg ville malt hvitt også heller legge til noen detaljer med en bestemt farge som passer i rommet?

Pernille & Ebbas eventyr

25.06.2011 kl.18:02

Så nydelig nattbord og kommode!! ........jeg ville hatt det akkuratt som det er:)

LiteHi

25.06.2011 kl.19:13

Kristina, mamma til en Prins!: Takk for tipset! Ja, det hadde nok blitt veldig fint om de ble hvite:) Har også tenkt litt på mintgrønn, men spørs om det ikke passer så godt sammen med de sterke fargene.

LiteHi

25.06.2011 kl.19:14

Pernille, med en prinsesse i m: Tusen takk :) Grunnen til at jeg tenker å male de er fordi skapet har fått noen arr og nattbordet har noen riper. Men kanskje det er nettopp det som gjør de så flotte ? Hm.. Vanskelig valg !

Anne

28.06.2011 kl.12:25

Hei Stinemor, hehe ;) jeg kan sende deg noen bilder av Milian sitt mintgrønne skap - elsker den fargen :) Kan jo ha en dusere også - fin er den iallefall og passer til møblene, det samme gjør jo hvitt :) bør grunnes med heft - muligens 2 ganger ( pusses først) Kjekt du har fått deg blogg - Kos dere i sommer - klem Anne

LiteHi

28.06.2011 kl.12:32

Hei Anne :D Ja, det må du gjøre! Hadde vært kjempekjekkt å sett. Takk for alle tips ! Takk det samme, klemmer :- ) Hils dine tre små.

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits