Dagens loppisfunn del 1.

To skjønne kaffekjeler! Den ene vil jeg sette blomster i. Den andre skal bestemoren min få. Hun er nemlig veldig flink til å lage de skjønneste dekorasjoner - så hun skal få den ene til å sette dekorasjonen sin i.

Denne skjønne blikkboksen måtte jeg ha med meg hjem! Den er så slitt at det er så vidt man ser at det har stått "kaffe" på den en gang i tiden. Jeg vet ikke hva det er med meg, men jo mer brukt en gjenstand er jo desto gladere blir jeg i den! Slitt og brukt er jo så sjarmerende! 

Endelig fikk jeg meg et Jesusbilde! Jeg har vært på utkikk etter det en stund. 

Denne serveringsskålen syns jeg var så søt. Se så flott den dansende prinsen og prinsessen er! Skålen har et kjempefint fargespill, syns jeg.

I dag har vi vært på loppemarked i hjembygda mi. Det var kjempekjekkt - for de hadde veldig mye fint, og heldigvis var det ikke så mye folk der som det bruker å være i byene. Det blir en helt annen opplevelse. Ingen stressa damer med spisse albuer! I denne lille bygda arrangeres det bare loppemarked en gang i året.  Jeg merker at det er stor prisforskjell på loppene på bygda og de i byene. Antagelig er det billigere i byene da de har mange fler som donerer lopper. Til gjengjeld har de artigere lopper på bygda, syns jeg da. Bildene er forresten tatt i fotostudioet til min mor. Jeg var heldig som fikk låne det! Da jeg flyttet ut hjemmefra ble nemlig pikerommet mitt bygd om til fotostudio.

Det kommer et innlegg til om dagens lopper, da jeg fant så utrolig mye i dag 

Har du husket å fortelle litt om deg selv ? Jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg! Om du vil dele litt om deg selv med meg så trykk HER. Ønsker alle leserene mine en herlig lørdag! Kanskje har du også vært på loppemarked i dag ?


Klemmer fra Stine
Signatur


bilde bilde

12 kommentarer

02.07.2011 kl.13:38

Så masse fine lopper. Likte den gamle blikkboksen veldig godt. Er selv litt slik at det skal synes at det har vært godt brukt=)

Gleder meg til å se de andre loppisfunnene dine.

Ha en fin lørdag=)

Christine Lövendahl

02.07.2011 kl.14:53

elsker loppemarkeder!!! :)
Så fine ting du fant da! Likte ekstra godt kaffekjelene, boksen og Jesus-bildet.
Så mye fint du har funnet :) Slike loppisfunn skaper litt "humor" i interiøret, og er derfor så herlige !!! Ha en videre fin kveld !

LiteHi

02.07.2011 kl.19:43

EllenBeate .: Takk :) Ja, jeg syns også loppefunn har masse humor (og sjarm!). Takk det samme!

LiteHi

02.07.2011 kl.19:43

Sofies Villa (Hanne: Takk :) Ja, jeg føler meg heldig. Var mye fint å finne i dag!

LiteHi

02.07.2011 kl.19:43

Christine Lövendahl: Da er vi to ;)

LiteHi

02.07.2011 kl.19:44

Anonym: Tusen takk - ja, jeg føler jeg har vært på litt av en skattejakt i dag :) Hehe, bra vi er to som liker den brukte sjarmen! Nå har loppisfunn del 2 blitt publisert. Takk det samme :- )

bentemay

03.07.2011 kl.09:17

Har en slik kaffekjele jeg også med blomster i :-) Flotte loppisfunn :-))

LiteHi

03.07.2011 kl.10:24

bentemay: Artig at du også har det :) Hvilken blomst har du oppi ? Jeg har lyst til å ha en sånn som vi ser i headeren på denne bloggen: http://littshabbylittslittogbaremitt.blogspot.com/, men vet ikke hva den heter. Kanskje du vet det :- ))

bentemay

03.07.2011 kl.17:42

Sv ; kan ikke skryte på meg navn på disse blomstene..sorry!

LiteHi

03.07.2011 kl.19:39

bentemay: Hehe,ok - den er grei :)

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits