En gammel klokke

 Denne gamle klokken var ikke særlig pen der den stod på øverste hylle med teip rundt 'magen' - ikke så den ut til å virke heller. Siden den var ødelagt fikk jeg den veldig billig. Da vi kom hjem fant vi  fort ut at den slett ikke hadde lagt sine beste dager bak seg - den trengte bare ett batteri. Det ser ut til at det orginale urværket har blitt byttet ut. Nå tikker den og går - og den lager den herligste tikkende lyden du kan forestille deg. Kjempekoselig!

 

Nå har klokken fått plass på kontoret - det passer fint så kan vi følge med på tiden mens vi sitter og leser. Jeg har en haug med pensum jeg skal gjennom i dag, men ville bare stikke innom dere å ønske dere en riktig fin dag!  Jeg er forresten hele fjorten uker på vei i dag! Tiden flyr!

 


Klemmer fra Lite hi


Signatur


bilde bilde

6 kommentarer

Bondekjerringa

05.09.2011 kl.12:46

Elsker tikkingen fra gamle klokker :) Kos deg med lesing!

MyT

05.09.2011 kl.14:56

Herlig! Var på loppis hin dagen jeg også, og traff på noen av de der sure kjerringene som skal fram uansett hva det måtte koste *ler* Kos deg med pensum og magen!

utsiktstoppen

05.09.2011 kl.15:20

Klokka var jo nydelig! Heldig er du:)
Flott klokke! Ja, det er ikke ALLTID førsteinntrykket er riktig. Vi tikker begge to i dag. Det var nesten på tide : ) Det begynner å bli en stund siden vi "tenkte likt". Gratulerer med 14 ukers-jubileum!
ÅÅ.. koselig med "tikkelyd" :D Kan jeg spørre hvordan du tenker å gjenomføre skolen med en liten en på vei ? Er jo sikkert ikke "bare bare", spesielt ved tanke på at du også har umulius. Masse lykke til fremover hvertfall :) Håper ikke du sliter deg ut !

LiteHi

05.09.2011 kl.20:59

EllenBeate Ja, det er kjempekoselig ! :) Jeg har svart på spørsmålene dine i ett eget innlegg. Ble litt langt å svare i en kommentar :)

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits