Et nytt kapittel

Dagene flyr og mye har skjedd. Vi har signert alle dokumenter, så nå har vi endelig betalt for leiligheten vår. Vi skal så smått begynne å pakke ned alle sakene våre nå, sånn at alt er klart til vi flytter 7.november.


Magebildet er tatt i dag - 22 uker på vei. 

(Ja, så fikk garasjen til Umulius også være med - flott med farger;)

Slenger med noen bilder fra vårt lille hi, som vi snart skal forlate.Håper alle sammen har kommet selg velberget gjennom Halloween feiringen!

Har du erfaring med å flytte med barn? Del gjerne med oss!


Klemmer fra Lite hi

Signatur


bilde bilde

16 kommentarer

Konkurranseoversikten

01.11.2011 kl.13:35

Fint innlegg du har skrevet! Fortslett slik! :D

Hilsen konkurranseoversikten - delta i konkurranser på nett enkelt!

bentemay

01.11.2011 kl.13:39

Lykke til med alt :-)) Går vel bra og dere blir vel lykkelige i deres nye hjem :-))

Ha en fin dag vidre :-)) klem :-))

Sofies Villa (Hanne-Sofie Egeland ).

01.11.2011 kl.13:43

Jeg kan godt forstå dine tanker og følelser. I huset vi bodde før vi flyttet hit hadde vi det også trygt og godt. Storebror ble født mens vi bodde der, og levde sine to første år der. De to andre barna fikk aldri oppleve det som sitt hjem. Grunnen til at vi flyttet var at huset var for lite. Det hadde vært umulig å bo der med tre barn. Heldigvis startet ikke Storebror i barnehage der vi bodde før, så han slapp å bytte plass, men jeg tror nok at hvis et barn trives med å gå i barnehage så vil det nok gjøre det uansett :)

Jeg ønsker dere alle lykke til i deres nye, lille hi, og gleder meg til å følge med videre. Dere kommer nok til å få det like koselig, trygt og godt som før. Det er jo egentlig personene som bor i huset som avgjør det, og så lenge dere er de samme vil nok alt det andre bli som før.

ewymarie

01.11.2011 kl.14:09

Alltid spennende å flytte. Vi måtte tenke oss

lenge og nøye om før vi sa ja til å flytte til Brussel for tre år. Masse lykke til med alt : )

ernashus

01.11.2011 kl.14:44

Skjønner vemodet dere føler ved å forlat det fine lille hiet. Men jeg er helt sikker på at det nye hjemmet blir akkurat like koselig og trygt som det dere forlater. Du er superflink til å lage det koselig og fint, og med dine rundt deg blir det nok helt supert for dere alle! Gleder meg til å se det ny hjemmet deres! Masse lykke til! PS: Kjempefin mage! Klem :-)

May Liss - Mamma til Markus

01.11.2011 kl.15:10

Rart å flytte tenker jeg. Vi flyttet i april i år, da var Markus 5mnd gammel. For han så betydde det ingenting og skjønte ingenting, men for meg så betydde det mye. Det var første gang jeg skulle flytte ut fra hjembygda mi. Flytte fra leiligheten som vi hadde bodd i to år, der fødselen til Markus hadde startet. Mange gode minner. Men vi lager mange gode nye minner her i vårt nye hjem. Selvsagt blir det rart for sønnen din å flytte.

krusmynte

01.11.2011 kl.16:02

Lykke til med alt. Skjønner at det blir spennende med ny barnehage etc. Det pleier å gå seg til:)

Selv har jeg aldri flyttet med barn,men jobbet i barnehage hvor det har kommet barn som har flyttet til oss. De barna som går i barnehagen fra før syns det er spennende og stas med nye i gjengen,så de får en varm velkomst:)

Sofie

01.11.2011 kl.16:19

Masse lykke til med flytting og å komme inn i ny leilighet! Det blir sikkert kjempebra hos dere :) Fin mage du har fått! <3

Kjempelykkeligmamma

01.11.2011 kl.19:12

Skjønner det er litt vemodig å flytte fra et hjem der dere har hatt deres beste tid. Men er sikker på at dere får det godt i deres nye hjem også. Har flyttet med barn selv også. Barna er jo de som har omstilt seg raskest av oss når vi har flyttet. Ble jo litt spesielt da vi flytet ettersom at det i tillegg var et sammlivsbrudd også. Men synes det gikk veldig greit med barna. Er sikker på at deres sønn finner raskt nye venner og får det fint i sin nye barnehage =) Lykke til med flyttingen =))

Mari

02.11.2011 kl.16:09

Så spennende! Masse lykke til! ^^

Kjempefine bilder, og jeg elsker middagslista di! :)
Skjønner godt at det er vemodig, men tenk så bra dere kommer til å få det i det nye hjemmet deres ! Dere kan begynne på blanke ark og gjøre det slik som dere vil ! :D Barn har en flott evne til å tilpasse seg raskt også, så Umulius vil nok fort finne trivselen i det nye hjemmet ! Så flott mage du har foresten ! Godt å lese at lillebror vokser ! Lykke til med flyttingen!!

supermamma til to og gravid

03.11.2011 kl.21:56

for en fin mage du har :)

LiteHi

05.11.2011 kl.11:28

Tusen takk, alle sammen :)

Ingeborg

05.11.2011 kl.18:25

Lykke til lille venn, lite hi, lille Umulius og mannen, og ikke minst lillebror. Klem fra meg.

LiteHi

06.11.2011 kl.18:31

Ingeborg: Tusen takk :) Håper du har det bra!

Mita

08.11.2011 kl.12:36

Skjønner hva du mener. Det jeg synes er litt trist med at vi flytter, er at Amelie kanskje ikke kommer til å huske tiden her. Men vi voksne tar heldivgis med oss minnene, og vi kommer til å mimre med ungene :) Viktigst av alt: Vi kommer til å skape nye minner i vårt nye hjem!

Masse lykke til med flytting! Flott gravidmage har du fått og! <3

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits