Stuekroken i vårt nye lille hi Sofaen kom omsider inn i vårt lille hi. Gutta bar den opp i øverste etage, men da de etter mye slit kom seg til toppetasgen  fant de ut at den slett ikke ville inn døra.  Skuffet måtte de derfor dra med seg den tunge sofaen helt ned i kjelleren igjen.  Men så kom oldefaren til Umulius på en genial ide - hva med å heise den opp fra balkongen? Jeg trodde aldri det skulle gå og var sikker på at naboene kom til å ende opp med knust rute og en sofa for mye, men her står den. Takk Oldefar - du er (ikke så) gammel og veldig klok!

Julemus i hus!

Disse rosene fikk jeg av min kjære da han fridde til meg. Nå har de tørket inn - men kjærligheten vår blomstrer fortsatt ;-)

 


Klemmer fra Lite hi

Signatur


bilde bilde

15 kommentarer

framineoyne

07.12.2011 kl.12:22

Å så fint det ble :)

Oldefar er klok han :) Kjekt med sånne kloke hoder :)

ernashus

07.12.2011 kl.12:37

Så koselig i ditt lille hi! Fin julestemning.. Godt at sofaen kom på plass, hørtes ut som litt av en manøver! Ha en super dag :-)

Sofies Villa (Hanne-Sofie Egeland ).

07.12.2011 kl.12:52

Det ser jo koselig ut! Godt at det finnes noen "kloke hoder" av og til :) Kjedelig med møbler som ikke vil gjennom dører. Har vært borti det selv, og det endte med at mannen min måtte skru de fra hverandre...

Håper dere får det godt i deres nye, lille hi. Å pusse opp er noe stress, og lettere i teorien enn i praksis, det er sikkert. Jeg tenker du klarer å få det fint likevel jeg. Blir morro å se mer fremover. Ha en fin dag!

Lone Kristine

07.12.2011 kl.13:33

Her kommer dere nok til å få det minst like fint som dere hadde det i den gamle leiligheten! Ser veldig fint ut nå, i hvert fall :-) Ønsker deg og dine en god førjulstid! :-D

anniken

07.12.2011 kl.16:41

så koselig stue :)
Så fint å se litt av det nye lille hiet deres ! Ser koselig ut ! Har dere heis eller bare trapper opp? Vi har nemmelig bare trapper opp (ikke mange, men nok), og det er ikke bare bare med baby. Jeg bruker bua nede som mellomstasjon til barnevogna etter trilleturer og må bære baggen med lillepia oppi helt opp til leiligheta. Slitsomt !

Håper alt går bra med umulius, babymagen, deg, pk og studiene dine ! :) Ha en fin adventstid!

Emma

07.12.2011 kl.17:46

Kjempefint <3

LiteHi

07.12.2011 kl.18:24

EllenBeate: Takk:) Vi har bare trapper opp her også, og vi bor øverst (3.etg. og 6 trapper)! Umulius kan heldigvis gå selv nå - men i mars kommer det jo en ny baby så da får vi trent oss ;-) Skjønner godt at det er slitsomt for dere, Avika blir jo bare tyngre og tyngre også. Vi kan sette igjen vogna nede vi også - heldigvis :) Det er et slit med de trappene, men da har vi i hvertfall fin utsikt;)

Takk - alt er bra med oss :- ) Håper dere også har det fint :) Nyt førjulstida <3

Bondekjerringa

07.12.2011 kl.18:39

Hei! Nå er det lenge siden jeg har vært innom hos deg. Ser det har skjedd ting, gratulerer med forlovelse og nytt hi :) Også fine lille magen som vokser <3 Koselig! Er ikke lett å holde orden på alle de jeg fulgte før jeg flyttet til blogspot. Håper du stikker innom og hilser på når du har tid :) Klem til deg!

Sofie

07.12.2011 kl.19:51

Så fint det er i det lille hiet deres :) God stemning før jul! Skal dere feire jul i nyleiligheta?

LiteHi

07.12.2011 kl.20:22

Sofie: Tusen takk :) Kjæresten skal være hjemme i jula siden han må jobbe hver dag (folk blir syke i jula også, dessverre). Men Umulius og jeg skal feire hos min familie. Heldigvis får vi alle være sammen nyttårshelga :)

Kjempelykkeligmamma

07.12.2011 kl.21:46

Koselig og fint som alltid =))

Mari

08.12.2011 kl.00:14

Haha, fin oldefar! ^^

Så utrolig koselig dere har fått det! Så skikkelig varmt og fint ut! :)

Anne

08.12.2011 kl.17:43

Kjempekoselig Stine, Rom ble ikke bygd på en dag og alt oppussing tar tid, men jeg vet at vi " redebyggere"/ jenter helst vil at alt skulle vært ferdig igår ;) klem til dere ( har sendt avgårde pakke idag - en liten til hver - PK må vente til julaften m å åpne han også ;) hilse ;)

LiteHi

08.12.2011 kl.21:54

Anne: Hehe, det har du helt rett i! Så spennende da :) Jeg er litt treg med gavene i år - sitter fortsatt fastlimt med eksamenslesning - men skal nok få sendt i vei noe snaaart :) Jeg skal hilse så mye tilbake - klemmer til dere! <3

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits