God kveld i stua! Slenger med noen bilder.

Hurra! Vi har fått kart på veggen! Kartet er kjøpt på ebay - og er mitt første kjøp fra denne nettbutikken. Kartet skal nok ikke henge her så veldig lenge (syns det er litt for lite) - det blir bare inntil vi har bestemt oss for hva som skal henge der.  Enn så lenge fungerer det greit som et blikkfang på veggen - det var jo så kjedelig med en helt ren vegg. 

 Kart over Hellas. Jeg har to ganger i mitt liv vært med familien på en seilbåt og besøkt mange ulike grekse øyer, badet mitt på havet har jeg også gjort (selv om jeg hadde angst for hai). Litt av en opplevelse - anbefaler andre som har mulighet til å dra på en tilsvarende reise!

 

Endelig blomstrer orkiden min! Jeg trodde den var død... Det så nemlig slik ut for noen dager tilbake. Jeg vet ikke hva det er med meg og "døde" blomster - men uasnett hvor stygge de ser ut så klarer jeg ikke å kaste de! (Heldigvis denne gangen da, siden denne blomsten fortsatt ikke har fått utløp for sin indre kunst). I går spiste vi middag på IKEA sammen med farmor. Da måtte jeg selvsagt ta med meg denne søte hjerteputen hjem. Når vi først er inne på hjerter: I sted la min kjæreste kjærest hodet sitt inntil magen min. Og hva tror dere han hørte? Hjertet til lille baby! Sprøtt at det går an, men veldig koselig :-)

 
 Ønsker alle som titter innom en riktig fin kveld!


Klemmer fra Lite hi

Signatur


bilde bilde

4 kommentarer

Ann-Jeanett

08.12.2011 kl.22:34

Koselig du har det! Liker bloggen din!

Sofie

09.12.2011 kl.07:50

Fint i stua :) Likte hjertet <3

Så koselig å høre hjertet til baby! <3 Hvor langt er du på vei nå? :)

LiteHi

09.12.2011 kl.11:15

Sofie: Tusen takk :) Jeg er 27 + 3 uker i dag. Tiden flyr! :D Jeg tror man kan høre hjertet utenpå magen allerede i uke 21-22 (leste det på et mammaforum i hvertfall:p), men vi prøvde ikke før i går vi da :)

shabbychichome

09.12.2011 kl.13:15

så koselig du har det :D

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits