Tjukka har fått kart til barnerommet.


Heisan! Håper dere har hatt ei kjempefin julefeiring så langt - det har vi, selv om vi har vært uten både strøm, mobildekning og vann i litt over ett døgn!

Plutselig er jeg 30 uker og to dager på vei. Tiden flyr - og snart får vi en liten baby i hus igjen. Tenk at vi snart har to små barn i vårt lille hi. Gjett om vi gleder oss og føler oss som verdens heldigste. Jeg legger ved noen bilder av magen som vokser for hver dag, nå begynner den å bli tung.  I morgen skal vi ha familieselskap hjemme hos min mor - vi blir tilsammen 16 stk. Det blir koselig! Så må jeg bare vise dere dette:


Vi har fått enda ett kart! Men det er så stort at jeg får ikke til å ta skikkelige bilder av det før vi har fått  det opp på veggen. Nå er det offisielt: Jeg har fått "kartedilla". I disse juletider er vi mye sammen med Umulius sine oldeforeldre(mine besteforeldre). Da jeg spurte oldefar om han tilfeldigvis hadde noen kart liggende var han rask opp av gostolen. På loftet hadde han nemlig flere kart på lur- så jeg fikk velge og vrake. Lykke! Det endelige valget falt på dette kartet over skandinavia. Det har så fine farger (som ikke kommer godt frem på bildet. Lyseblått, lysegrønt, og gul).

"Det er det jeg sier det, man skal aldri kaste noe for man kan få bruk for det!" humrer oldefar mens han kaster ett kjekkt blikk bort på oldemor som virker en smule overrasket over oldefars kartefunn. Kart kan være veldig praktisk! Det er viktig at ungene lærer seg geografi, vet dere. Og kanskje mamman også burde friske opp hukommelsen litt? Dette kartet skal vi ha på soverommet til guttene når vi er ferdige med oppussingen. Kjæresten har kommet veldig langt - så snart er det klart. Gleder meg til å vise dere hvordan det blir! Noen små hint: LYST! 

Her er gulvet vi har valgt til barnerommet (det er askemønstret/hvitt):

Nå gleder vi oss til nyttårsaften som skal feires sammen med oldeforeldrene til Umulius i vårt nye lille hi. Det blir stas! Hva vi skal spise vet vi ikke enda. 

Hva skal dere spise på nyttårsaften?


Klemmer fra Lite hi

Signatur


bilde bilde

13 kommentarer

Carina Chanel

29.12.2011 kl.00:20

søt mage!

Nathalia !

29.12.2011 kl.00:20

Så kos da ! du blir sikkert en god mamma :D

Sofie

29.12.2011 kl.00:33

Så fin mage du har! Nett og fin :D Kart er kjempefint, jeg fant en veldig fin side hvor de har kart, nomaden.no. Siden fant jeg via Jorde Gaard sin blogg, se på kartet her: http://jordegaard.blogg.no/1323804091_julestemning.html#comment Sånn i tilfelle du vil ha flere kart ;)

LiteHi

29.12.2011 kl.00:37

Sofie: Tusen takk!:) Jeg leser også den bloggen og har merket meg siden. Syns den er kjempebra - flotte kart :)Har ikke prøvd å bestille noe derifra enda, da - men fant ett kart i "antikk stil" på ebay som jeg er veldig fornøyd med:) Håper du og lille Agnes har det bra:)

Sofie

29.12.2011 kl.00:40

Ja, når vi en vakker dag får vårt eget hus (og ikke bare leier slik som nå) vil jeg ha et stort og fint kart på f.eks. loftstua, eller kanskje i trappa.. Stilig er det ihvertfall! :) Jeg og Agnes har det veldig fint, hun sparker og koser seg i magen <3
Nærmer seg at den lille skal komme nå, spennende:) Gleder meg til å se det ferdige rommet. Vi skal til et vennepar på nyttårsaften. Blir en rolig kveld med middag og raketter;)

gitas

29.12.2011 kl.09:33

Så fin du er :-)

Herlig mage :-D

Sofies Villa

29.12.2011 kl.10:15

Hei! Så veldig tykk er du da ikke :) Du ser FLOTT ut! Kart er fint, skulle gjerne hatt et par slike selv. Ekstra morro er det jo når de kommer fra noen i familien. Blir morro å se når rommet blir ferdig! Ha en fin dag :)

LiteHi

29.12.2011 kl.17:18

Sofies Villa:

Hehe, tusen takk! Føler meg stor - er vanskelig å finne klær som passer :) Men sånn er det jo å gå gravid. Ja, jeg gleder meg til å vise dere rommet :D Tror det blir veldig bra der inne! Takk det samme :)

LiteHi

29.12.2011 kl.17:18

gitas: Tusen takk!:)

LiteHi

29.12.2011 kl.17:19

Solveig Marie: Ja, tiden går veldig fort :) SÅ bra! Jeg håper det blir ferdig om ikke så lenge:) Det høres veldig koselig ut - kos dere masse og godt nyttår!:)

LiteHi

29.12.2011 kl.17:20

Nathalia !: Tusen takk - håper det går fint som tobarnsmor også:)

LiteHi

29.12.2011 kl.17:20

Carina Chanel: Takk skal du ha:)

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits