En liten smakebit...

Her er en liten smakebit på hvordan barnerommet kommer til å bli: En stor ny lampe måtte barnerommet få! Denne er i ekte krystall - veeeldig fornøyd med den,ja.  Men jeg syns ikke den kom så godt frem på bildene..

 Her har vegger og gulv kommet på plass - og jeg har shoppet mykt teppe og pute på romjulssalg. Denne søte kofferten fikk Umulius av fadderen sin til jul. 


Så fikk vi med oss denne gardinen på romjulssalg også - den er blå -og hvitstripet. Dessverre er den litt for kort til vinduet, så vi må sy på litt ekstra stoff i kantene- tror farmor skal hjelpe meg med det da jeg er en elendig syerske. 

  Rommet er fortsatt ikke helt ferdig - ting tar alltid litt lengre tid enn vi tror. Nå driver forresten guttene å jobber der inne med listverket - og det er støv overalt. Jeg tok kjæresten i å støvsuge veggene i sted, hehe.  Kanskje blir barnerommet ferdig i kveld?


Jeg er forresten i full gang med studier igjen - jeg har valgt å ikke ta fødselspermisjon likevel. Det har vært ett vanskelig valg - men jeg har bestemt meg for at jeg må prøve. Man blir jo gjerne revet i to rettninger, men lillebror (og storebror) kommer først uansett. Jeg taper ingenting på å prøve! I mai har jeg kanskje bachelorgraden i boks slik at jeg kan begynne på mastergraden min i august? Vi får se... Det blir nok uansett ett tøfft og kaotisk år!


Klemmer fra Lite hi

Signatur


bilde bilde

9 kommentarer

Herlig plafon lampe ! Virkelig kjempe fin!! Tøff du er som fortsetter studiene dine oppi alt som skal skje ! Masse lykke til videre og foresten; godt nytt år !

FrkAxelsson

04.01.2012 kl.18:57

Ser ut som om det blir veldig koselig :) Og masse lykke til med studiene!

Kjempelykkeligmamma

04.01.2012 kl.20:09

Så fine ting da =) Den lampa var jo helt nydelig =) Tror nok ganske sikkert du får til et nydelig barnerom =) Blir spennende å se det ferdige resultatet =)

Sofie

05.01.2012 kl.13:33

Den lampa var fantastisk nydelig! Hvor stor er den? Jeg vil også ha ny lampe, har verdens kjedeligste plafong i taket på barnerommet/kontoret. Hvor har du kjøpt denne? Trenger litt inspo ;)

Gleder meg til å se det helt ferdige resultatet, blir helt sikkert kjempefint! :)

LiteHi

05.01.2012 kl.15:20

Sofie: Takk :-) Den er 19 cm "nedover" på det lengste, om du skjønner - og 50 cm bred. Jeg kjøpte den på lampehuset. Hehe, det blir spennende å se hvilken lampe du finner til barnerommet :)

Nå er rommet ferdig! Driver for tiden å maler møbler som skal inn dit :-)

LiteHi

05.01.2012 kl.15:24

Sofie: Oioi, jeg fant en link. Lampen er helt lik denne, bare større (tror jeg): http://www.lampehuset.no/taklamper/takbeslag/bethany-nl-takplafond-57101?searchWord=bethany :)

Helene

05.01.2012 kl.17:28

Dette ser ut til å bli veldig fint og koselig.

Gleder meg til å se resultatet.

Klem

16.01.2012 kl.00:08

Elsker alle dine bruktfunn!

LiteHi

16.01.2012 kl.13:02

Anonym: Så hyggelig å høre - tusen takk :)

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits