Deler mitt beste interiørbilde.

Jeg har bestemt meg for å delta på en interiør-give away som blir arrangert av Villa Solbakken. For å delta må jeg velge mitt beste interiørbilde. Det var sannelig ikke lett å velge bilde, da jeg har pcen min fyllt til randen av interiørbilder. (Og jeg som klager på at den har blitt en smule treig i det siste?! Det har nok en logisk forklaring, tenker jeg...). Egentlig tenkte jeg å dele bilder fra barnerommet igjen, siden det er nyoppusset - men det har jeg jo vist så mange ganger på bloggen i det siste. Vil jo ikke at dere skal bli 'drittlei' heller ;-)

Jeg har valgt ut dette bildet av flere grunner. Dette bildet er fyllt av interiør som betyr mye for meg. Roseskjenken er opprinnlig fra Danmark. Den er nok det peneste møbelet jeg har - og jeg tror aldri jeg kommer til å kvitte meg med den. Til og med mannen syns den er fantastisk fin. Den blå trillen har Umulius lekene sine i, den har tidligere vært en dukkevogn. For oss er det viktig at han får leke i stuen også - stuen er et rom for hele familien. De gamle vinduene over roseskjenken har vi hentet på en gammel låve. Inni vinduene har jeg satt bilder av nære venner og familie, samt annet nips. Blandt annet har vi bilder fra Umulius sin dåp og en liten rosa lapp min mor fikk på sykehuset da jeg ble født der det står fødselsvekt og så videre. Jeg var bitteliten da jeg ble født i uke 35! Den flotte klokken på veggen er fra Sverige, og den fikk vi ved å bytte den mot en sovesofa. Den er så nydelig - og den fungerer den dag i dag om vi trekker den opp. 

Trykk her om du også vil delta!


Klemmer fra Lite hi

Vinn sko♥! Trykk her:




Signatur


bilde bilde

2 kommentarer

nateslilleverden

26.01.2012 kl.12:49

sv: ofc. når du kjæm me giveaway, så e det klart at man vil delta :D konge!! :D så får man bare kryss fengran førr at man vinne.. ;)

framineøyne

26.01.2012 kl.20:43

Superfint :)))

Elsker sånne gamlevinduer på vegg :) Hmm...må nok lete litt rundt,og se om jeg finner det selv jeg :)

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits