Et stort bilde fra fortiden
 God kveld til alle mine lesere ♥ Jeg har et stort eldgammelt bilde stående i vårt lille hi. Det har ikke blitt hengt opp på veggen, da jeg syns det ser så utrolig dystert ut. Disse menenskene ser rett og slett ut til å ha det veldig tøft. Legg ekstra godt merke til den lille gutten. Han kunne vel blitt tatt rett ut av en skrekkfilm, stakkars -  eller hva? Hadde dere ønsket å henge dette bildet på veggen? Jeg vet ikke hvem disse menneskene er, men jeg vet bildet er utrolig gammelt. Jeg får for eksempel ikke vasket rammen til bildet skikkelig, da den smuldrer opp mellom fingrene på meg. Ellers er bildet i god stand - få skader, og glasset er inntakt.  Har dere bilder av ukjente mennesker på veggen? ;o)

 


Klemmer fra Lite hi

 

Signatur


bilde bilde

13 kommentarer

Nei, ingen ukjente mennesker på veggen her nei men ble litt nyskjerrig på hva historien til din avbildede familie er nå. De ser veldig alvorlige og triste ut ja, men har sett flere slike gamle ,dystre familiebilder. Kanskje det ikke var vanlig å smile på slike foto før ?

LiteHi

10.06.2012 kl.20:24

EllenBeate: Nei, det var svært sjeldent de ble fotografert på denne tiden, og det ble nok tatt veldig seriøst når det først kom en fotograf "til gards". Tror også det ble sett på som upassende å smile på bilder før i tiden (nå er det nesten omvendt ;o)...).
Ja det ligger vell noe i det. Var sikkert ikke så mange fotografer på den tiden nei..

Renate87

10.06.2012 kl.20:41

det var sånn bilder var påslutten av 1800 tallet/begynnelsen av 1900tallet.. har sett det hos min bestemor også, ikke mange smilende mennesker på bildene

Iselin - mamma og gravid

10.06.2012 kl.20:43

Vi hadde også det bildet liggende i kjelleren. Jeg trodde at det var noen i familien her jeg :P

LiteHi

10.06.2012 kl.20:48

Iselin: Så spennende. Hvilket fylke kommer du i fra da? Kan jo være flere i familien hadde kopier av dette bildet :)

jordegaard

10.06.2012 kl.21:02

Enig med deg! De ser faktisk triste og dystre ut.. Men merkelig nok så smilte de aldri på bilder før i tiden, ikke engang barn. Jeg har flere album fulle av mennesker fra gamle dager , og det er ikke ett eneste menneske som smiler på disse bildene. Hvorfor det tro?

Jeg har ikke ukjente mennesker i glass og ramme, men jeghar et gammelt barnebilde av min manns oldemor. Det var hun som var med på å bygge opp denne gården en gang i tiden. Bilde står på en hylle.

Bilde du har der er et minne om en tid som var, og det er en flott ramme!

LiteHi

10.06.2012 kl.21:09

jordegaard: Så artig at du har så mange gamle bilder :) Jeg tror de var så alvorlige før i tiden, fordi det var svært uvanlig at de ble fotografert - så når fotografen først kom "til gards" måtte man se "skikkelig" ut ;o) Normer og regler er i stadig endring, samfunnet endrer seg hele tiden. I dag er det vel mest vanlig å smile bredt på familiebilder - gjerne med et litt påklistra smil ;)

Lillian - interiør

10.06.2012 kl.21:17

Nei her henger det bare kjentfolk på veggen ;)

Ville nok ikke hengt dette på veggen min, blir jo nesten dyster selv av å se på det, lell om det er ett gammelt og "edelt" bilde ;)

Elizabeth Michelle

10.06.2012 kl.21:30

Jeg kunne absolutt hatt dette hengende på veggen i huset mitt :) Nå ga du meg en god idè. En halv/hel vegg med bilder, slik som dette. Helt fantastisk! Nydelig ramme også :)

LiteHi

10.06.2012 kl.21:36

Elizabeth Michelle: Så artig :) Vi har også en bildevegg på stua vår med gamle bilder i sort/hvitt. Har ulike rammer på bildeveggen som gjør interiøret litt morsomt og lekent :)

Victoria Håkonsholm

11.06.2012 kl.08:58

Hehe dem var veldig alvorlige før i tiden, viste ikke hva CHEEESEEE var for noe *ler*

Men nei jeg hadde ikke hatt på veggen, eller jo kanskje den stilen du kjører i så går jo det!

Står det ikke noe bakpå foto pappiret heller? Spennende med sånt :)

LiteHi

11.06.2012 kl.09:24

Victoria Håkonsholm: Hehe :o) Nei, rammen er så gammel at den er helt tett. Kan ikke ta ut fotopapiret og glasset sånn som man kan med nyere rammer.

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits