Før/etter-bilder: Utrolig inspirerende (?)

God kveld alle sammen!

Tusen takk for alle de koselige tilbakemeldingene vi fikk på vårt "nye" kjøkken! Det var kjempekjekt å lese ;o) Dere er utrolige! En leser sa til og med at jeg hadde inspirert henne til å ta frem malekosten og gå løs på eget kjøkken! Sånt gjør meg glad ;o) Det er ikke alltid nødvendig å bytte ut hele kjøkkenet for å få et rom som føles helt nytt.

Jeg tenker å følge opp gårsdagens suksess i kveld ved å poste utrolig inspirerende før - og etterbilder! Håper disse bildene kan være til stor glede og inspirasjon for dere:

FØR: Nydelige roser... som blomstrer akkurat som alle andres roser. Akkurat som alle andre roser på alle interiørblogger. Friske, fine spreke. Lukter godt fantastisk!

NÅ: Roser med en ny vri. Jeg har bestemt meg for å kjøre Shabby-stilen til det fulle. Herlige roser som knaser på en sjarmerende måte om man rører ved de. Lukter råttent, på en kul og shabby måte.

 

 

FØR: Frodig og håpefullt hjerte. Det dunker og brenner for å spre glede i rommet. Jeg fikk det av kjæresten min på morsdagen ♥

NÅ: Følelsene har visst "daua"....? Men det har ikke noe å si, for det sklir jo rett inn som en ekte antikvitet.


Jeg skjønner dere godt om dere ønsker oppskriften på hvordan jeg fikk til dette, så derfor kan jeg jo dele den her:

♥ Jeg har vannet de for mye

♥ Jeg har også, i vanskelige perioder, vannet de for lite

♥ De har stått i for mye lys

♥ Og de har stått i for lite lys

♥ De har blitt pekt på og flirt av (av frekke besøkende, selvsagt)

♥ De har stått ute på balkongen

♥ De har blitt flyttet omkring fra rom til rom inne i vårt lille hi i håp om at de skulle visne litt mer

 

Helt seriøst, kjære lesere. Er det NOE jeg kan gjøre for å redde disse plantene? Råd tas i mot med stor takk.


Klemmer fra Lite hi

Signatur


bilde bilde

22 kommentarer

Kan nok ikke skryte på meg for at jeg er så flink til å ta vare på mine blomster heller. Har ikke telling på hvor mange jeg har kastet:P

ellenbeate

22.08.2012 kl.21:01

Slik blir plantene hos meg og ! Til og med kompissene til kjæresten humrer og kommenterer "pinnene" mine som noen ganger blir stående for lenge fordi jeg håper de "plutselig" får livet tilbake ;) Tror vi rett og slett bare har det i oss ! Brune fingre? ;))

Dollo

22.08.2012 kl.21:28

De ser ut som mine planter, så jeg har dessverre ikke noen gode råd jeg heller :( Mine blomster trives ikke hos meg, utenom roser. De trives i vinterhagen :)

Lykketil :)

ewymarie

22.08.2012 kl.21:35

Jeg ble helt opphengt i det lille vinduet med bildene jeg...Så jeg registrerte nesten ikke de bildene av brune blomster : ) Må bare skaffe meg noe i samme stil-men ikke lett å finne her nede av en eller annen grunn....

LiteHi

22.08.2012 kl.21:40

ewymarie: Hehe :o) Jeg har to slike små vindu med bilder i. Bildene er blitt redigert på en slik måte at de ser veldig gamle ut. Bak rutene har jeg lagt en tapet som jeg fant på loftet til besteforeldrene mine :) Nå står disse vinduene i boden.. Kanskje på tide å finne en plass til de igjen ? :o) Lyke til med jakten på vinduene og jammen godt du fikk til å hoppe over de groteske bildene av blomstene mine!

ewymarie

22.08.2012 kl.21:42

Det ser ikke til at de tar vare på eller selger slike gamle vinduer. Jeg har sett noe som er litt likt, men det har et alt for nytt utseende-samtidig vil jeg jo gjerne tenke gjenbruk og kjøpe noe som ikke er produsert nytt.

LiteHi

22.08.2012 kl.21:50

Ewy Marie: Skjønner hva du mener, ja. Har de noen sider ala finn.no der da? Disse vinduene fant jeg på en gamel låve. Noen på finn.no annonserte at låven skulle tømmes - alt ble gitt bort!! ;o) Litt flaks må man ha...

ewymarie

22.08.2012 kl.21:55

Ikke som jeg vet om. Av en eller annen rar grunn har jeg ikke undersøkt det. Men om jeg finner noe på en sånn side er det et under-for her virker det som om folk ikke gidder å hente eller lete. Så de kjøper heller noe nytt i butikk som ser ut som kopi. Men så klart jeg håper å ha flaks-må sjekke ut det ja : )

monarra

22.08.2012 kl.22:07

Hehe, er jo som å se mine planter jo :)

Gårdsjenta

23.08.2012 kl.09:15

Rosen kan kaaaanskje reddes, ved å klippe den ned.. går ann å plante den ute, på et lunt sted. :)

Eføyen kunne du klare, ved å klippe vekk det gamle, sette den lyst, og holde den fuktig. ikke mye vann, bare så den ikke tørker :)

LiteHi

23.08.2012 kl.09:43

Gårdsjenta: TUSEN TAKK! :) Skal prøves ut!

Sofie

23.08.2012 kl.09:58

Haha, akkurat slik ser planteparken min ut også. Tips: Plantasjen har fine silkeplanter som ser ganske ekte ut.. ;)

framineoyne

23.08.2012 kl.18:33

Hehe,ja sånn kan det gå ;P

Men sånn som jeg gjør da,om blomster mister litt "gnist"...

Jeg setter de opp på ei hylle,og glemmer de,rett og slett...Der får de så vidt lys,og ikke noe vann,pga glemselen... :) Og plutselig,når ejg kommer på og se på de igjen,er de kommet med maaaange fine knopper! :) Så mitt råd,glem de! :) Da kommer de seg.Men når man prøver,da funker det ikke :)

LiteHi

23.08.2012 kl.23:48

ellenbeate: Hahah, ser det for meg. Tror kanskje den nye blomsten din er samme type som min hjerteblomst? I så fall; Lykke til ;o)

LiteHi

23.08.2012 kl.23:49

framineoyne: Hahaha, takk for tipset. Jeg får prøve det dersom tipset jeg fikk fra "gårdsjenta" ikke funker ;)

LiteHi

23.08.2012 kl.23:50

Sofie: Hihi! :D Har de det altså? De må jeg sjekke ut!

Edel

25.08.2012 kl.18:38

Hehehe, nå måtte jeg le godt :) har innimellom samme problem med noen typer planter, men noen funker hos oss glemske blomsterpiker og - slik som fredslilje og sølvranke/el de som like uten "flekker" - her snakker vi altså kjempegod kunnskap om plantenavn, haha.. men de to som du har der kan du prøve å klippe ned, hvis det ser ut som det er liv i greinene nederst v jorden. Eføy får veldig fort spinnmidd/lus ved tørr og varm luft - dvs alle slike blir brune hos meg på vintern når jeg fyyyrer i ovnen.. hihi.. men det finnes middel å soraye på dem før de er helt døde.. Lykke til med shabbylooken ;) klem

Anonym

25.08.2012 kl.21:27

Tips til eføyhjertet skulle det i springen under rennende vann. Det gjorde jeg med mitt. De er snurret så hardt at de ikke får til seg så mye vann om man ikke gjør det. Jeg gjorde det med mitt og hadde det i 1 år, men måtte kaste den fordi den fikk sånne ekle lus:(

LiteHi

25.08.2012 kl.22:14

Anonym: Tusen takk for tipset :)

LiteHi

25.08.2012 kl.22:15

Edel: Hehe, det er bra! Tusen takk for tipsene! Klemmer

interiorgirl1

26.08.2012 kl.21:10

hihi for et herlig humoristisk innlegg ;)

LiteHi

28.08.2012 kl.10:04

interiorgirl1: Hehe, takk for det ;o)

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits