Desemberlykke!

I desember har jeg virkelig vært utrolig heldig, og da er det ekstra artig å dele med dere alle!  Det har vært en kjempespennende måned. Desember er jo nærmest magisk fra før - så her har det blitt mange prikker over i-ene ;o)  Først kom bidraget mitt hos "Tips & inspirasjon til hjemmet" videre til finalen, så vant jeg en give away hos villa verolu, og i dag fant jeg ut at bidraget mitt, "Jul i vårt hus", var blant favorittene som ikke går videre hos NIB (norske interiørbloggere)! Det er veldig kjekt for lille meg å se et kjent bilde på NIB sine sider, det kom tross alt inn i underkant av 300 bidrag! ♥ Er veldig stolt av toåringen også, for det var jo han som pyntet treet på bildet. Alle bildene hos NIB er utrolig flotte - trykk her for å se alle de utvalgte. Til de av dere som ikke har sett mitt bidrag, og er nysgjerrig kan dere trykke her. Lite hi har også fått mange fine følgere på instagram - nå er vi oppe i hele 1 373 følgere. Det varmer mitt interiørhjerte å se at så mange andre også liker den stilen jeg brenner for!

 
Det var disse wallstickerne jeg vant hos villa verolu! Hvor jeg skal klistre de fast aner jeg ikke. Har du noen gode ideer, kanskje? Anbefaler forresten alle å stikke innom bloggen hennes en tur - den er så fin! Ellers er jeg hjemme med to slappe gutter som har fått spysyken, som så mange andre. Nå krysser vi armer og bein for at småguttene blir friske til julaften og at vi voksne får til å holde oss friske!

Ønsker alle en fin juledag!

Signatur


bilde bilde

7 kommentarer

Heldig. Gratulerer så mye! Fortjener virkelig den oppmerksomheten for du er så flink:) klem

INGER H.

19.12.2012 kl.11:02

Så deilig! Ha en fortsatt fin dag og uke :)

Bente og Lars O

19.12.2012 kl.12:46

Gratulerer så masse! Forstår godt at du blir lagt merke til. Alle de fine bildene du deler med oss på bloggen! Hurra for deg!

interiorgirl1

20.12.2012 kl.12:30

så flink du er !! skikkelig morsomt da :) uff typisk at spysjuka kommer nå rett før jul!!! ÆSJ Å ÆSJ. god bedring til dine små!! en riktig god førjul til dere :)

LiteHi

21.12.2012 kl.19:38

INGER H.: Takk det samme :)

LiteHi

21.12.2012 kl.19:38

¤Malene: Tusen takk for gode ord :)

LiteHi

21.12.2012 kl.19:40

interiorgirl1: Tuuusen takk :o) Ja, det er jo typisk! :p

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits