Om Lite hi

Velkommen til Lite hi!

Jeg har blogget om interiør siden 2011, og har har hatt det veldig gøy med bloggingen. For meg er bloggen et lite fristed i hverdagen hvor jeg bare fokuserer på min store hobby og lidenskap, nemlig interiør. Jeg er også mamma til to nydelige gutter, og forlovet med en snill kjekkas ;o) (Helt objektiv uttalelse, selvsagt). Må jo skryte litt av guttene mine nå som jeg har mulighet til det!  For tiden er jeg hjemme i mammapermisjon med minstemann.  Til høsten begynner jeg på masterstudiene mine. Det gleder jeg meg stort til! Merker at motivasjon er på topp akkurat nå.


Interiørmessig er jeg veldig glad i alt som har sjel, sjarm og historie. Dersom jeg kan finne noe brukt velger jeg det fremfor nytt. I november 2011 kjøpte kjæresten og jeg oss bolig for første gang. Nå bor vi i samme område som kjæresten min vokste opp. Vi drømmer om å bo i dette området resten av livet, selv om vi nok kommer til å kjøpe oss noe større etterhvert. Selv om boligen er i OK stand, har vi mange planer om  oppussingsprosjekter i årene som kommer. Så langt har vi pusset opp barnerommet, kjøkkenet og soveromet vårt. Neste prosjekt er badet som er som tatt ut av 90-tallet (blått er flott?)  ;o)  Faktisk har vi hatt et firma på befaring her i dag.

 
Det aller meste i hjemmet vårt er bruktfunn Jeg er nemlig utrolig glad i å dra på loppemarked, handle på finn.no og auksjoner. Samt besøke bruktbutikker. Jeg er også veldig glad i å lage ting selv, endre på noe jeg allerede har og det å bruke gjenstander på en ny og kreativ måte. Vi ser på hjemmet vårt som et lite hi, derav bloggnavnet :) Der det er hjerterom, er det husrom. Er det ikke det man sier?

Du er hjertlig velkommen til å kontakte meg på litehiblogg@gmail.com

Bloggen min kan du følge på facebooksiden min som heter litehi.blogg.no

På instagram kan du også finne meg: @litehi. Der poster jeg både inspirasjonsbilder fra andre og bilder fra hjemmet vårt.

(I forbindelse med det nye designet som snart kommer, har jeg planer om en "Om Lite hi-knapp". Så det er dette innlegget som skal linkes til den knappen om noen måtte lure :o). Jeg flytter forresten ikke til ny blogg før om noen uker, men det nye designet skal være på plass før den tid!)

Signatur


bilde bilde

15 kommentarer

lovelace

23.01.2013 kl.13:41

Woow, du er en meget spesiell skapning, et veldig flott menneske ;) Hvis dette gjenspeiler deg kan jeg si med engang at jeg liker være måten din og utsrålingen din :)

Annette bakstad

23.01.2013 kl.13:46

Jeg skriver under på den Lovelace! Du virker fantastisk :)

ewymarie

23.01.2013 kl.14:07

Så kjekt innlegg. Fint å vite litt mere om deg og deres fremtidige tanker om hus og hjem. Er så spent på hva du pønsker ut jeg da. Nysgjerrig som jeg er ; )

Fint dag til deg og dine : )

emkva

23.01.2013 kl.20:26

Har sett litt på bloggen din,og du har mye fint/kreative ideer :),kommer nokk til og følge med på denne bloggen jaa. :)Ha en fin dag :)

LiteHi

23.01.2013 kl.20:32

emkva: Da håper jeg du blir med på flyttelasset også. Snart flytter jeg bloggen til en ny side. :) Skal komme med adr. når den er klar.

Tusen hjertlig takk for koselig kommentar!

Fin kveld ønskes deg også :)

LiteHi

23.01.2013 kl.20:33

lovelace: Det var veldig fine ord. Tusen takk :) :)

LiteHi

23.01.2013 kl.20:33

Annette bakstad: Blir helt satt ut jeg! Tusen hjertlig takk :)

LiteHi

23.01.2013 kl.20:34

ewymarie: Heheh :) Tusen takk! Ja, her er det bare å følge med :)
Så koselig med et innlegg om deg selv og deres planer ! Vi var faktisk å kjørte i området der dere bor på Søndag og da husket jeg faktisk at vi hentet PK der for noen år tilbake.. Tror jeg mener kjæresten sa at hans mor bor der også? Virket som et trivelig og rolig området :) Bra dere trives !

LiteHi

23.01.2013 kl.22:26

EllenBeate: Tusen takk :) Så kjekt! Ja, hun bor i nærheten hun også :) Det er veldig greit og barnevennlig her, ja. Ingen gjennomgående trafikk osv. Neste gang dere kjører omkring her får dere komme innom oss så får vi to "tvinge i oss" kaffe ;)
Sikkert veldig greit med Svigermor/Farmor i nærheten da :) Hihi, ja, kanskje det ;) !!

interiorgirl1

24.01.2013 kl.19:00

så flott et innlegg da snuppa :)

LiteHi

25.01.2013 kl.11:59

Interiorgirl1: Tusen takk :D

28.02.2013 kl.10:59

For en utrolig flott blogg, du er kjempeflink!

LiteHi

28.02.2013 kl.12:47

Anonym: Tusen takk, snille deg :o)

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits