En gammel og en ny skatt!

Formen er fortsatt ikke på topp - men humøret er det heldigvis ikke noe å si på. Her er både storebror og jeg syke. Og kjæresten har jobbhelg - da er det deilig å ha ei snill og sprek oldemor/mormor som kommer på besøk og hjelper til. Dette sjarmerende gamle strykejernet fant jeg på en bruktbutikk for en stund tilbake...


Litt rustent, veldig tungt og superfint å se på!

 

Noe som derimot ikke er gammelt er min nye Samsung pc!


Dette er det første innlegget jeg skriver fra min nye pc. Og det føles herlig. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med den - fortsatt er det meste nytt og uvant! Så det blir nok forhåpentligvis noen gode blogginnlegg fra denne pcen etterhvert som jeg har blitt kjent med den. Grunnen til at jeg kjøpte ny pc er for at jeg trenger en skikkelig god og funksjonel pc når jeg skal begynne på masterstudiene mine om ikke så lenge. Masteroppgave skal skrives og innleveringer og rapporter skal leveres. Ja, så er det jo kjekt å kunne blogge fra den også ;o) Ønsker alle en fin søndag!

 

I morgen trekker vi forresten vinneren av den superduperfine give awayen som jeg kjører i samarbeid med Milla & Moy!! Lykke til alle som har meldt seg på! Tvi, tvi!

 
 

Signatur


bilde bilde

14 kommentarer

ernashus

17.02.2013 kl.11:25

Sånt strykejern kan jeg huske at min bestemor hadde! En fin gammel skatt dette. Gratulerer med ny pc, den var lekker! Spennende å gå igang med masteroppgave, tøft når en har små barn - for det har jeg gjort selv når barna var små. Men alt går når en er innstilt på det, masse lykke til! Ha en fin søndag, søndagsklem fra meg :-)

Vilde Hansen

17.02.2013 kl.13:45

Så utorlig kult! :)

Marthe

17.02.2013 kl.15:13

Jeg måtte bare inn å si TUSEN TAKK for at du stemte på meg inne hos NIB!! Så kommentaren din der og ble så rørt og glad:-) Takk snille, det betyr masse for meg.

Så vondt å ikke være i form.. håper både du og gutten din snart er friske igjen. Masse god bedring fra meg!

Gode klemmer

interiorgirl1

17.02.2013 kl.18:32

oj,så flott en pc :)

Frøken Stine

19.02.2013 kl.19:23

Gratulerer med ny pc:) Jeg kjøpte meg også ny pc for noen uker siden. Selvfølgelig var det også en Samsung, hehe. Den jeg har er råååsa og i 5 serien til Samsung. Jeg er superfornøyd! Ingen varme vifter under maskinen(de er rettet mot skjermen, altså et sted vi ikke kommer til) og den er superrask og ikke minst deilig å skrive på :)

Håper du kommer til å elske din like mye som jeg elsker min :)) Ha en fin tirsdagskveld videre :)

Sofies Villa

20.02.2013 kl.08:33

Å du heldiggrisen!!! Et slikt strykejern jakter jeg på. Det var NYDELIG!!! Husbonden har vært i Trondheim for kontroll p.g.a. hjernesvulsten han har. Kontrollen gikk fint, og det er jo helt topp!!! Men saken er den at han handlet med seg en rekke fine ting fra en Fretexbutikk. Jeg driver å pynter med det rundt omkring, og tar bilder, selvfølgelig. Men et slikt strykejern fant han ikke. Kanskje neste gang?

Lykke til med din nye PC, og god bedring til deg og Storebror : )

LiteHi

21.02.2013 kl.12:47

Sofies Villa: Hehe, takk :) Åh, så morsomt. Gleder meg til å se hva han kom hjem med :)

LiteHi

21.02.2013 kl.12:48

Frøken Stine: Tusen takk :) Begynner å bli litt kjent med den nå, men fortsatt litt uvant ja ;) Hehe
Godt å høre at du fornøyd - og gratulerer så mye til deg også :D Kjekt med noe nytt blandt alt dette gamle ;)

LiteHi

21.02.2013 kl.12:50

interiorgirl1: Takk :) Den er super!!

LiteHi

21.02.2013 kl.12:50

Marthe: Bare hyggelig ! :)
Tusen takk - det går mye bedre med oss nå :)

LiteHi

21.02.2013 kl.12:50

Vilde Hansen: Tusen takk :)

Huset i Edels hage

25.02.2013 kl.20:29

Heihei! Så flott et strykejern!! En kjempeskatt! :) Og herlig med ny pc da! Hvilket masterstudium skal du ta? Spennende! Undrer selv på om jeg skal ta noe videreutdanning, føler meg moden for det nå :) Klem fra Edel

LiteHi

25.02.2013 kl.20:34

Huset i Edels hage: Hei :) Tusen takk. Jeg skal ta master i "utdanning og oppvekst" (http://www.ntnu.no/studier/mutdannop) :) Spennende at du vurderer å videreutdanne deg. Ønsker deg lykke til med valget!! :) Klem

Skriv en ny kommentar


LiteHi

Hei og hopp! Velkommen til Lite hi. Håper du vil trives her. Kontakt: litehiblogg@gmail.com


er her inne å titter nå!

Stolt medlem av


bilde

Follow me

bilde


Barnerommet


bilde

Diverse


bilde

Kjøkkenet


bilde

Stue


bilde

Soverommet


bilde


Design av:

bilde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits